Is er een gemeenschap rond douchebars?

Mila van Veen

Graag gedaan! De eerste keer dat ik een douche bar beoordeling heb ik over de nieuwe T-shirt douche bar ( nu verkrijgbaar bij uw lokale winkel). Er is een gemeenschap rond de T-shirt douche bar. U vindt er mensen op zoek naar informatie over douche bars. Als je iets te zeggen hebt tegen de community of voor de community in het algemeen, moet je lid worden van de chatroom op de website of het reddit-forum.

Shower Bar Reviews - Een eerbetoon aan een Shower Bar:

"Deze is voor jou, douchebar. Je bent een goede vriend voor degenen die ze kopen, en je hebt ze een warme ontvangst al die tijd, waardoor het een zeer tevreden klant. Nu zal ik jullie alle redenen laten zien waarom douchebars naar mijn bescheiden mening het beste product zijn dat je ooit zou kunnen kopen."

"Ik ben niet echt een douche bar man, maar voor de prijs kun je niet verslaan. Ik ben momenteel bezig met mijn derde, en ik denk dat het zal mijn vierde, want het is een van mijn top vijf douches bars aller tijden, zo niet de beste."

"Ik begin met een beetje geschiedenis. Denk aan de vergelijking Wandlamp Keramiek. In 2004 werkte ene Eric H. voor het bedrijf Bath & Body Works, dat douchebars produceert. Hij begon te praten over hoe hij wilde de perfecte douche bar ontwerpen, en hoe een douche bar nodig om dat "klassieke gevoel" hebben zonder al te duur. Hij had het over de bar die je zou dragen tijdens het douchen, maar toen zag hij dit nieuwe product genaamd een Showerhead.

"Hij vertelde ons over zijn idee voor de Bar, en hij kwam met deze zeer vergelijkbare bar.

"Toen zag ik dat zijn idee niet helemaal klopte. En ik dacht, het zou veel beter zijn als hij een bar had gemaakt voor mensen die niet zo vaak douchten. Dus begon ik meer te onderzoeken over dit concept. Ik kwam achter de Douchekop en besloot deze bar te maken. Nu weet ik hoe de Bar is en hoe ik het maak. "Ik weet dat niet alle douchekoppen zijn zoals deze. Als je veel douchet, heb je een grotere douchekop nodig. Bovendien kan Kajuit Bed een start-up zijn. Dat is niet per se een slechte zaak als je een douchekop die groter is dan je normaal nodig hebt. Sommige mensen willen deze misschien gebruiken, dus ik zal ook een voorbeeld stellen en je laten zien hoe het anders is. Deze douchekop heeft een grote diameter. Ook Buffetkast is een testrun waard. Het is een stuk groter dan sommige douchekoppen en omdat het groot is, moet je een groter deel van de douche vullen." Ik vertelde haar dat douchekoppen die groot zijn vaak erg moeilijk te gebruiken zijn. "Nee, je hebt gelijk," zei ze. "Als je een grotere douchekop gebruikt, krijg je meer water op je gezicht. Deze douchekop is ontworpen om een kleinere diameter te gebruiken, wat zeer efficiënt is voor de hoeveelheid water die binnenkomt." "Maar mijn douche heeft geen grotere diameter, het heeft een standaard", protesteerde ik.