Is het mogelijk om douchebars terug te brengen?

Mila van Veen

Ja, en dat is ook de enige mogelijke oplossing. Laat me je laten zien hoe.

Hoe terug te keren Douche Bars na een douche? Ik moet toegeven, ik hou niet van de douchebar, en ik ben geen douche man. Ik voel niet het plezier van het douchen. Ik blijf liever droog. Als ik wil douchen, probeer ik droog te blijven, maar onder de douche wordt mijn lichaam nat van het douchewater. Ik denk dat dit erg frustrerend is. Er zijn zoveel problemen die optreden tijdens de douche. Een douche is niet een goede plek om het te doen. Dit is het meest voorkomende probleem, want als je hetzelfde doet elke dag voor een maand, krijg je erg gefrustreerd. Dus toen ik de recensies gelezen, besefte ik dat dit is zeer typisch: Ze klagen dat douche bars zijn te warm. Ik denk dat dat ook een probleem is. Dus je zou hetzelfde probleem kunnen hebben, maar je zou het anders kunnen doen.

Hier is mijn gids. Mijn eerste stap is om uw boiler in goede vorm te krijgen. Deze is de goedkoopste: Het is een grote ketel, dus als je niet van plan bent om het regelmatig te gebruiken, een goedkopere is de beste optie. Daarvoor moet je de eerste beschikbare kopen: Als het niet de goedkoopste is, koop er dan een met een temperatuurbereik van 60 tot 120 °C (140 tot 180 °F). Het bereik is zeer nuttig, omdat het warme water kan worden veranderd door het aanbrengen van verschillende koud of warm water. Als u van plan bent om een douchebar te installeren in een kamer met een warmwaterkraan, moet u eerst de kraan uitzetten. De volgende stap is om de ketel goed te krijgen. Dit kan zeer eenvoudig in de meeste huis het verwarmen systemen zijn. De boiler bevindt zich normaal gesproken in de kamer verwarming systeem, en de ketel is meestal gelegen in een muur. De meeste van de tijd, zal de ketel het duurste deel van de douchebar. Toen ik met dit project begon, had ik geen kennis van waterverwarming, maar ik vond al snel goede informatie. Als het water opwarmt, komt er wat koud water in de ketel. Als de ketel niet goed werkt, kan er water in het verwarmingssysteem komen, wat een ernstige brand kan veroorzaken. In de meeste verwarmingssystemen is een ketel een kleine tank. Het bevat alle verwarmingselementen, en er zijn er twee van. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Kapstok Met Halbank. Een kleine hoeveelheid warm water stroomt door het warmte-element, wat stoom creëert. Deze stoom, op zijn beurt, wordt verwarmd door het water, en maakt de ketel warm, of koken.

Dus toen ik besloot mijn douchebar te bouwen, dacht ik: ik ga de ketel in de badkamer zetten. Daarom heb ik besloten om dit eenvoudige ontwerp te gebruiken. De ketel is ongeveer 40 cm x 20 cm, en heeft de vorm van een buis. En dat is indrukwekkend, vergelijk het met Ladekast Met 6 Lades. De ketel bevat 2 stoomstralen, elk ongeveer 20 cm lang. De ketel heeft ook een warm water tuit, aan het einde van de ketel, waarop je water. Om te beginnen het water stroomt door de ketel, je gewoon laten vallen een waterpellet op de tuit, die zal stromen totdat het de warmwateruit bereikt, waar je het laten vallen en laat de stoom uitstorten. Wanneer het water uit de tuit is, moet je het weer naar binnen pompen, omdat dit ervoor zorgt dat het water opwarmt. Dit zal zeer belangrijk zijn in vergelijking met douchestang